av Leif Erlingsson
2009-01-01

Tidigare publicerad på lege.net.

Hur döljer man säkrast en hemlighet?  I öppen dager!  Illusionisten får oss att titta på fel hand!  “Förintelsen” mässar man, för att vi inte ska se att vi förintas!

Gå inte på illusionstricket “antisemitism”!  Till att börja med så är araberna, av kristna och judiska sionister ofta hatade och alltid föraktade, mer semiter än judarna själva.  Går man till sionisternas egna hemsidor på nätet så förklarar de att “antisemitism” egentligen ska utläsas “judehat”.  Vilket används på alla som är antijudiska; motståndare till religionen judendom, sionism eller staten Israel.  Alla sådana riskerar att få “antisemitism” – klet på sig.  För vilken hederlig människa kan vara motståndare till utrotning av alla icke-judar?  Glöm förra meningen, jag var bara sarkastisk.  Men den som kan sin bibel, och om man dessutom kan hur den judiska lagen tolkas i dag, den vet att endast judar har människovärde enligt denna dödskult.  Det är så dumt att jag tvivlar på att det är uppfunnet av människor.  Min gissning är snarare att någon utomjording lurade i några osofistikerade stamhövdingar för länge sedan att om de var lojala till utomjordingen och såg upp till honom som sin gud och kung, så skulle de vara hans ‘egendomsfolk’, och dessutom de enda med människovärde.  Och de skulle utrota alla andra.  Kolla i gamla testamentet, allt finns där!  Men jag säger inte att judar skulle vara värre än andra människor!

Gå inte på nästa illusionstrick, att judarna ‘som folk’ skulle vara särskilt onda.  Visst är många judar blodtörstiga, vilket israels ledare förstår och anpassar sig till.  Men samma gäller många svenskar och många, många andra.  Den uppfostran vi ges har här en väldigt stor betydelse, och judiska barn utsätts ofta för en mycket hård indoktrinering.  Liksom för övrigt många andra människor, inte minst nordamerikaner.  Kort sagt, många människor är blodtörstiga.  Åter ett trick av Illusionisten för att vi ska titta på ‘fel hand’.

Det pågår verkligen en förintelse.  Det finns verkligen några som håller på att utrota oss.  Deras motiv är svåra att förstå.  Kanske det är några mäktiga galningar som verkligen tillber den “gud” som en gång skapade den judiska dödskulten för flera tusen år sedan.  Men verktygen för att hindra oss att se att vi långsamt utrotas är inte svåra att förstå, när de väl pekas ut, som i denna text.  “Förintelsen” mässar man, för att vi inte ska se att vi förintas!  Begreppet ska reserveras för judar – för att vi inte ska se att DET GÄLLER OSS ALLA!

Judar inte undantagna!  För att visa att det inte är judarna ‘som folk’ som är onda, så räcker det att kontrollera om de är undantagna från den allmänna utrotningen.  Judarna ska egentligen bara äta det som är “kosher”.  Så man behöver bara kontrollera om det är “kosher” med några av de gifter med vilka vi långsamt förintas.  Det visar sig att fluor (mycket giftigt och svårhanterligt industriavfall som sedan ett halvsekel marknadsförts som emaljstärkande medel, och nu finns i ‘alla’ tandvårdsprodukter), aspartam (giftigt sötningsmedel som nu finns ‘i allt’), thimerosol (kvicksilverbaserat konserveringsmedel i vissa vacciner som i domstol i USA bevisats orsaka Autism, ADHD osv.) med flera tillsatser ÄR KOSHER! 1

Gå inte heller på det i och för sig sanna argumentet att “man kan dö av allt”.  För vår miljö blir gradvis allt dödligare, jag har här bara nämnt några få av många många faktorer som vi blir allt sjukare av.  Det pågår en systematisk förgiftning och försämring av vår föda, samtidigt som man systematiskt arbetar för att förbjuda kosttillskott och vitaminer. 2  Tänk på hur man sägs kunna koka grodor, utan att de hoppar ur kastrullen.  Man höjer gradvis värmen.  När blir det för varmt?  Det finns ingen särskild punkt.  På motsvarande sätt finns det ingen särskild punkt där människor reagerar, trots att du säkert utan att du vet om det känner flera som redan är sjuka eller som har dött av dessa orsaker.

Gå inte på täckmanteln!  Eftersom kritik mot allt kring Israel är nästintill förbjudet så utnyttjas givetvis Israel som täckmantel för allsköns ondska, i alla världsdelar.  Gå inte på illusionstricket “antisemitism”!  I Sverige får man inte säga sanningar om 11 september attackerna 2001, eftersom Israel-koppling tidigt dokumenterades.  April Gallop befann sig vid sitt skrivbord i Pentagon, c:a 15 meter innanför det hål man påstår att ett flygplan flugit in i, när detta hål sprängdes.  Hon och hennes baby som hon hade med skadades av taket som rasade, men inte av något flygplan eftersom den berättelsen är en lögn.  Hon har intensivt motarbetats och inte fått någon som helst hjälp, eftersom hon inte går med på att stödja lögnen.  Nu stämmer hon vicepresident Dick Cheney, före detta försvarsminister Donald Rumsfeld, pensionerade flyggeneralen Richard Myers och alla andra som kommer att visa sig vara inblandade i terrorattacken mot Pentagon som har skadat henne och hennes barn. 3, 4, 5  I Sverige får man inte säga dessa sanningar, för då påstås man vara antisemit!  Gå inte på illusionstricket “antisemitism”!

Tänker du låta dig utrotas utan att någonsin se vad som händer?  Det är din rätt, men det är min och andras rätt att sluta hymla utan tala klartext.  Absolut ärlighet är vårt enda försvar.  Att aldrig låta en endaste offentlig lögn passera utan att visa vårt förakt för lögnen.  Löje är ett starkt vapen.  Den som ljuger är löjlig.  Att avslöja lögnerna är vårt starkaste försvar.  Låt dig ALDRIG tystas av illusionstricket “antisemitism”, “rättshaverist”, “konspirationsteorier” eller liknande!  Det värsta är inte den fysiska döden.  Det värsta är att DITT EVIGA MEDVETANDE blir bedraget.  Låt det inte ske!

Inspireras av Rae från Freeamerica! 6  Läs en reflektion jag formulerade i epost 2008-07-12. 7  2007-04-09 skrev jag “Som om”. 8  En journalist som läste den strax efteråt menade att den var obegriplig.  Jag menar att den talar absolut klartext.  För den som är främling till och med för sig själv, måste klartext framstå som totalt nonsens.  Läs den själv, och se vad du själv tycker. 8  Läs även andra texter i kategorin “Semiter” på denna blogg. 9  Samt om traska patrull-beteende, grupptänkande, lögnstyre.  Och om att våra politiker har brutit samhällskontraktet.  Och om vad vi kan göra. 10  Vad vi absolut inte får göra, är att stödja lögn och bedrägeri med någon form av samtycke.  Om vi tyst samtycker, då är vi medskyldiga.  Om vi väljer att inte veta, då är vi medskyldiga.  Om vi anser oss själva vara för ointelligenta eller för dumma för att kunna veta, då ljuger vi för oss själva – den värsta formen av lögn.  Vi kommer så småningom också att döma oss själva.  Och som bekant finns ingen hårdare domare än vi själva…

Till sist, Gott Nytt 2009 till min vän med det stora hjärtat, Mikael Wälivaara, som inte är med oss längre. 11
______

Länkar och fotnoter:

 1. Googla fluoride aspartame thimerosol kosher!  (Däremot har jag inte lyckats ta reda på om amalgam, den kvicksilverbaserade tandlagningsprodukt många av oss har i munnen, är kosher.  Men inte heller denna form av långsam förintelse lär ha besparats någon enskild kategori.)

 2. Codex Alimentarius“.  Men vi utsätts för många andra belastningar som förstör vårt immunförsvar och tär på vår livskraft.  Ett helt nedtystat ämne är de globala hälsoriskerna med utarmat uran, som ju används frikostigt i krig numera.  Dammet sprids globalt.
 3. UNITED STATES DISTRICT COURT
  SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK

  APRIL GALLOP, for Herself and as Mother
  and Next Friend of ELISHA GALLOP, a Minor,
  Plaintiff,

  vs.

  DICK CHENEY, Vice President of the U.S.A.,
  DONALD RUMSFELD, former U.S. Secretary
  of Defense, General RICHARD MYERS, U.S.A.F.
  (Ret.), and John Does Nos. 1­ X, all in their
  individual capacities,
  Defendants.

  COMPLAINT FOR VIOLATION OF CIVIL RIGHTS,
  CONSPIRACY, AND OTHER WRONGS …

 4. Här en pressrelease genom militärjournalisten Barbara Honegger, ursäkta längden på denna text:

  From: http://blog.lege.net/content/barhonegger_at_aol_com.png
  Subject: New April Gallop Suit Based on Taped Under-Oath Honegger Interview with April Gallop !!!
  Date: Thu, 18 Dec 2008 13:07:59 -0500

  Great News !!  The new 9/11 suit filed this Monday in New York with April Gallop and her son as Plaintiffs, just on the Pentagon attack, is based on the two-hour, under-oath videotaped interview I did with April in March 2007.  The actual filing is attached, and the Press Release below.  One of the two Plaintiffs’ attorneys, Dennis Cunningham, is the famous attorney who proved that the FBI was complicit in planting the bomb it said Bay Area environmentalist Judy Barry set in her own car — proving the Federal Gov’t does false flag attacks against its own innocent citizens — which was multiplied by 3,000 on 9/11.

  The real Perpetrators of Sept. 11 must be literally shaking in their boots.  These lawyers are not backing down no matter what, and they know it…

  Barbara Honegger
  (831) 233-1032
  http://blog.lege.net/content/barhonegger_at_aol_com.png

  Press Release Mon., Dec. 15, 2008

  New York City, New York

  A lawsuit filed in U.S. District Court in Manhattan Monday charges Vice President Dick Cheney, former Secretary of Defense Donald Rumsfeld, and ex-Air Force General Richard Myers, acting Chairman of the Joint Chiefs on September 11th with “broad complicity” in the attacks of that horrific day.  The suit seeks damages, triple damages and punitive damages for an ex-U.S.Army member who, along with her two-month-old baby, was injured in the terrorist attack on the Pentagon on 9/11.

  The ex-G.I. plaintiff alleges she has been denied government support since then, because she raised “painful questions” about the inexplicable failure of military defenses at the Pentagon that day, and especially the failure of officials to warn and evacuate the occupants of the building when they knew the attack was imminent..

  The complaint alleges the three leaders and other “unknown, named” U.S. military and civilian officials engaged in a conspiracy to “facilitate and enable” the Attack on America; because they wished to bring about a “frightening catastrophe of terrorism”, “a new Pearl Harbor”, which would create “a powerful reaction of fear and anger in the public and in Washington”.  This would generate an “atmosphere of acceptance” which would allow the longed-for neo-conservative political and military program to go forward: invade Afghanistan, pass the Patriot Act, invade Iraq, tap phones, etc; torture, lie, intimidate, etc.

  The plaintiff AG [April Gallop] was a career soldier, holding top secret clearance, who had an agreeable assignment in Germany until she was abruptly transferred to the Pentagon in 2000.  On September 11, 2001, she had a new baby boy, Elisha, with her on her first day back from a two-month maternity leave.  She was told by her supervisor to hurry to her desk that morning, for an urgent document-clearing job, and to drop the baby off at child care later.  She got to her office, turned on her computer, and the place blew up.  There were at least two big explosions that she heard and felt.

  The walls collapsed, the ceiling fell in, she was hit in the head and knocked unconscious; she came to, grabbed the baby (who was also hit in the head), and picked her way out to where daylight was showing, where the front of the first floor had been blown off.  The insides of the building were also blown out; but there was no sign of any wrecked airliner, and no burning jet fuel splashed anywhere.

  There is also no sign of airliner wreckage in any photograph that has been published so far; and there are many photographs that show a clear absence of wreckage, and plain evidence of blast damage.  Many internet sites carry the pictures.  See, e.g.

  http://www.teamlaw.org/images/Penthitista.jpg?sdgsdf

  http://911research.wtc7.net/essays/pentagon/docs/metcalf3.jpg

  Meanwhile, there are said to be some 85 videotapes from various surveillance cameras on and around the Pentagon, which the U.S. Department of Justice is withholding from disclosure under the Freedom of Information Act.  What do they show, or not show?

  The Pentagon has released two video clips from cameras showing the side of the Pentagon that was hit.  In the first, at about 1:07, just after a car passes in front, a white or silver projectile-shaped object appears at the right edge of the picture, opposite the building; and the next frames show an explosion beginning at the front of the building, followed by a fireball.  The object is indistinct, and definitely not recognizable as an airliner.

  In the second tape, from a camera a little further away but with the same general view, you see the car pass, and then at 25 seconds, a plume of white smoke shows on the right side, where the shape was in the first tape.  A parking lot entry ticket device in the foreground hides the object emitting the smoke, and the explosion begins in the next frame; but plainly there is no giant airliner hidden behind the parking device, about to strike the building.  Both tapes, obtained by Judicial Watch in 2006 are at: http://www.military.com/NewsContent/0,13319,97499,00.html

  The official report suggests the plane disintegrated on impact, but also that parts of it plowed all the way through to the back wall of the “C-ring”, some 300 feet from where it hit on the outside; but there are no pictures of airplane wreckage inside the building either.  See

  http://911research.wtc7.net/essays/pentagon/docs/punchout_rv.jpg ; http://911research.wtc7.net/essays/pentagon/docs/interior_damage1.jpg

  The plaintiff alleges her belief  that no airliner crashed into the Pentagon on 9/11, although it appears that one swooped low over the building just when bombs went off inside, or a missile hit, or both.  These may have been controlled from E-4B, the Air Force “doomsday plane” which was shown live on CNN, circling over Washington at the time of the attack.

  But whether a plane hit the building or something else did, certainly there was no warning of a plane’s approach; which might have saved the plaintiff and her child, many others who were hurt, and the 125 people, members of the military and civilian employees, who died in the attack that morning.  Yet flight controllers broadcast an emergency warning about the plane more than a half-four before the Pentagon was hit.

  The explosion(s) destroyed the interior of the building where plaintiff’s office was.  When she could gather herself from the blast, with help from other survivors, they made their way out through rubble, smoke and dust.  She got to the outside, holding her baby, collapsed on the grass, and woke up later in the hospital.

  Officials came to the hospital and asked her what she thought happened.  She told them a bomb went off; but they said no, in fact, an airplane crashed into the building.  She asked, and has continued to ask: where were the fighter planes, that have protected America’s skies for so long; that normally go up once or twice a week, at a moment’s notice, to check on off-course airliners? Where were the Pentagon’s defenses? Where was the alarm, to get the people out of harm’s way?

  These are painful questions, indeed, and Rumsfeld and Cheney have not given good or even decent answers.  Their multiple stories, especially as embodied in the duplicitous Report of the Official 9/11 Commission, controlled by Bush Administration insider Phillip Zelikow, do not hold water and can be proven false.  The Report is full of errors, omissions and distortions, and has been thoroughly discredited, in the writings of David Ray Griffin and numerous others.

  AG went to a special Commission hearing in 2004, open only to survivors, and watched as Donald Rumsfeld gave rambling, evasive answers about the failure of the Pentagon defenses, particularly the fighter planes.  The Commissioners failed to confront his non-responsiveness, and never pinned him down.  Cheney was observed in the White House bunker that morning by Transportation Secretary Norman Mineta, apparently giving orders that the plane headed towards Washington be allowed to continue.  Cheney has never testified or been reasonably questioned about his actions.

  We brought this lawsuit for AG and her son to hold them to account…

  Plaintiffs’ Attorneys,
  Dennis Cunningham
  and
  William W. Veale
  http://blog.lege.net/content/Centerfor911Justice_at_gmail_com.png

 5. För länge sedan skrev Barbara Honegger en artikel om Pentagon-attacken, som Mikael Wälivaara 2007-01-18 översatte till svenska.  Tyvärr fick vi sedan inget svar på våra mail till Barbara om att faktiskt få använda den översatta texten, trots att hon vid vår första kontakt lovat låta någon hon litade på kontrollera översättningen och återkomma.  Nu är jag så fräck att jag ändå lägger ut såväl översättningen som orginalartikeln (vilken jag tidigare lagt ut med Barbaras goda minne):
 6. Rae från freeamerica.ning.com:  “WAKE UP AMERICA !!!”  http://www.youtube.com/watch?v=o5q8khAAsiQ  och om just aspartam (giftigt sötningsmedel som nu finns ‘i allt’) http://www.youtube.com/watch?v=kV_uL0I7L8E
 7. En reflektion jag formulerade i epost 2008-07-12:

  David Icke ramlade in i politiken.  Här ett valtal, där han talar om Storebrorssamhället, som nu hastigt införs, som av en slump ‘som om det vore koordinerat’, över hela västvärlden.  http://www.edgemediatv.com/icke/

  Det jag undrar är vilka för oss ‘får’ dolda hot som tvingar alla politiker att hoppa i takt, utan protest eller verklig debatt, över hela västvärlden.  Jag vill veta om hoten – de hot jag anser måste existera för att det som händer ska kunna förklaras – avser politikerna, eller om de avser hela befolkningarna.  Om de enbart avser politikerna, i så fall är de landsförrädare.  Men om hoten avser hela befolkningar, då vill jag veta naturen av dessa hot, för att vi demokratiskt ska kunna besluta hur vi ska förhålla oss till dem, snarare än att vi alla idiotförklarats och politiker beslutar över våra huvuden.

 8. Som om“, 2007-04-09.
 9. Kategorin “Semiter” på denna blogg; Intelligentsians blockering.
 10. Lögnokrati” (eller “lögnstyre”), 2008-05-10, och “Grupptänkande“,
  2008-05-10.  Våra politiker arbetar inte för vårt bästa.  De respekterar inte ens grundlagen, i deras iver att införa olika nya repressiva lagar.  Därmed har de brutit samhällskontraktet, och därmed har vi inte längre någon annan moralisk eller juridisk skyldighet att lyda statens anvisningar än strategiska hänsyn till deras maktmedel.  Många menar att det ingår i planen att vi ska revoltera.  Jag tror att det kan vara så, och att det enda framkomliga sättet är icke-våld.  Skratta dem i ansiktet, när de ljuger.  Rösta inte på dem.  Det finns i dag inget parti över 4% spärren utanför traska patrull-beteendet/grupptänkandet.  Och varje parti som befinner sig utanför traska patrull-beteendet/grupptänkandet kommer att demoniseras av massmedia, om de visar tecken på att gå kraftigt framåt.

 11. Perception – det min vän Mikael Wälivaara hade“, 2008-04-06.  Till alla andra upprepar jag denna jul- och nyårshälsning: “God Jul och Gott Nytt 2009” [PDF].  Den innehåller mer än man brukar förvänta, av en sådan hälsning.

______

Leif Erlingsson
2009-01-01