av Leif Erlingsson
2008-09-11

Tidigare publicerad på lege.net.

Det är en styrka att kunna visa svaghet.  Min svaghet är att jag helst vill dölja den.  Jag har inte velat ‘ge’ det till översittarna som pekar finger, och dumdrygt teoretiserar om att vi ‘konspirationister’ – vi som försöker förstå vad som händer i världen – att vi skulle finna någon slags tröst, med närmast religiösa övertoner, i våra spekulationer.  Detta grundlösa teorietiserande ter sig för mig som ett perverst betraktelsesätt, som ger en märklig och lite skrämmande inblick i det främmande psyke som kan tänka ut en sådan tanke.  Men jag kom bort från ämnet utsatthet och svaghet.

Vi som sagt ‘stopp, inte i mitt namn’, och har skrivit om det på nätet, vi förväntade oss naturligtvis att få alla andra bloggare med oss, att vi skulle få uppbackning.  Inte i vår vildaste fantasi kunde vi väl, inte jag iallafall, föreställa oss vad som verkligen hände.  Att det visade sig att vi var ensamma, blev betraktade som förrycka, att vi kom att stå ganska ensamma mot strömmen, till sist i förhoppning om att kunna hålla emot lite mot vansinnet tills tillräckligt många vaknar upp och förstår.

Jag blir, för att visa svaghet, uppriktigt ledsen av människor som tänker att detta beteende skulle handla om att söka någon slags tröst i ‘konspirationsteorier’.  Det är ingen tröst att de inte förstår, för jag är inte så pervers att jag kan gotta mig över att jag skulle vara mer värd för att jag förstår mer om just detta ämne.  Den mentala belägringen är mycket tröttande.  Man börjar tänka alla möjliga tankar.  Om det är som vissa menar, att man skapar sin egen verklighet, och att det yttre med konflikter och belägring och allt är någon man manifesterat/skapat utifrån en inre konflikt.  Och om det nu skulle vara så, vad är det för inre konflikt i mig som manifesteras som att vi står på randen till världskrig och hälften av befolkningen är på väg in i den grå zombieland-dimman?  Är det jag som ska vakna?  Hur i så fall?  Att befinna sig under mental belägring får verkligen tankarna att snurra, jag lovar.

Jag fick mail från en till som känner av det bristande stödet, och olika attacker.  Själv är jag bara en vanlig människa som för några år sedan yrvaket tittade upp ur den grå dimman; konsensustransen, och som alltsedan dess har försökt lära mig vad som pågår, vilka man eventuellt kan lita på och hur man får sannast information.  Jag har lärt mig att man alltid ska gå till källan.  En mycket viktig sådan är den undersökande och grävande journalisten Daniel Hopsicker med Madcow Productions.  Det var han jag fick mail från, med länk till LONESOME UNIVERSE: An investigative journalist under siege

One of the best sites on the internet…bar none.  This guy has broken more stories on 9/11 and the Bush Crime Family than anybody in the Mainstream Media.

Unappreciated or deliberately ignored by the corporate-controlled mainstream media, investigative journalist Daniel Hopsicker gave a fascinating and compelling talk You could hear a pin drop.

Läs vad han skriver på länken nyss, och stöd honom om ni kan!  Det finns alldeles för få som gräver fram sanningen och alldeles för många som försöker dölja den.  Om sanningen betyder något överhuvudtaget, stöd den som söker den!  Själv har jag sedan mitt uppvaknande ur trancen och ur ‘den grå dimman’ försökt väcka även andra.  För ensam är svag.

Leif Erlingsson
2008-09-11