av Leif Erlingsson
2008-01-17

Tidigare publicerad på lege.net.

Det händer mycket nu.  Hade jag haft betalt för att skriva det som är av värde (så som jag försöker göra här), så skulle jag göra det på heltid.  Här helt kort några aktuella ickenyheter i Sverige:

Utöver det, kan väl sägas att Al Qaida myten allt mer demaskeras.  Global Research hade häromdagen en utmärkt sammanställning:  Unraveling the Myth of Al Qaida.

Men vad betyder allt detta?  Det är sådant jag numera funderar på.  Och givetvis på vad ‘nästa steg’ är, när vi genomskådar de nuvarande illusionerna.  En svårighet är att det jag anar kan aktiveras är så otroligt att jag inte vet om jag vågar knysta förrän det redan har hänt.  Eller om jag trots allt ska våga spekulera.

Under tiden vill jag MYCKET VARMT rekommendera Dr. Kevin Barretts fantastiska summering av vår situation, Twilight of the Psychopaths.  Läs den, om du förstår engelsk text.  Annars är även Mats Runvalls artikel Blankröstarrevolution baserad på José Saramagos bok Klarsynen lämplig (om-)läsning i dag.

Som Dr. Kevin Barrett skriver,

Civilisation, som vi känner det, är till stora delar en skapelse av psykopater.  Alla civilisationer, vår egen inkluderad, har baserats på slaveri och “krig”.  Och händelsevis så är det senare begreppet en eufemism för massmord.

Det rådande receptet för civilisation är enkelt:

1) Använd lögner och hjärntvätt för att skapa en armé av kontrollerade, systematiska massmördare;

2) Använd den armén för att förslava stora antal människor (d.v.s. ta kontrollen över deras arbetskraft och dess frukter);

3) Använd slavarbetskraft för att förbättra hjärntvättsprocessen (genom att använda det ekonomiska överflödet för att anställa skrivare, präster, och PR folk).  Gå sedan tillbaka till steg ett och upprepa processen.”

Det företags-militära-mediala-politiska komplexet håller just nu på att sälja ut svenska företag och fastighetsbestånd till amerikanska atombombstillverkande företag (General Electric).  Kanske är det därför samma komplex inte vill oroa oss med att deras politiska kollegor i just amerika säljer ut just atomvapen till den som betalar bäst.  Och vidare vill man kanske inte heller så tankefröet att ingen säljer ut sitt senaste och farligaste vapen…

Patokratins (= den sjuka elitens) problem är att massförstörelsevapen blivit så farliga att de kan utplåna oss alla, och därmed håller deras favoritkontrollmekanism, nämligen ritualiserat massmord, alltmer på att glida dem ur händerna.  (“Kriget mot terrorn” är, som så många genomskådar, ett dåligt skämt.)  Därför känner de allt större ‘terror’, skräck.  För deras största skräck är att vi ska se dem precis för vad de är.  Humbug.  Bedrägerier.  Genomfalska – mot sig själva, och mot oss alla.  I skräck för att vi ska se rakt igenom dem, kan de ännu utplåna allt liv på planeten, och därmed uppfylla programmeringen såsom den är nedskriven i profetiorna.  Eller också vaknar vi till känslomässig intelligens, slutar vara rädda, och vänder patokratins auktoriteter ryggen.

Det finns så mycket goda visioner.  Det finns en oerhörd livskraft och kunskap hos oss människor.  Men den hålls tillbaka av sjuka system i dag.  Det är därför det är kris.  Läs början av min Fantasikrisen, så kanske jag genom den texten kan förmedla en liten antydan…

Jag höll sånär på att glömma en till viktig icke-nyhet:

  • Det bubblar alltmer under ytan, människor håller på att vakna.
    Jag kan inte ge någon annan källa än mitt eget medvetande, som allt tydligare tycker sig uppfatta detta i tidsandans underströmmar.  Det är så att säga, “en spaning”. :)

Leif Erlingsson
2008-01-17