av Leif Erlingsson
2006-10-30

Tidigare publicerad på lege.net.  Se även “Sju timmar i september: Klockan som stoppade lögnen” av Barbara Honegger, M.S.
   

I posten The Terror Conspiracy onsdag 6 september 2006 fanns mycket viktig och aktuell information.  För att “lyfta upp” den inom bloggens “händelsehorisont” igen, upprepar jag delar av denna post här:

    Med personligt tillstånd från Barbara Honegger, M.S. (Senior Military Affairs Journalist at the Naval Postgraduate School (1995-present), the Navy’s advanced science, technology and national security affairs university), erfaren “whistleblower”, har jag i dag glädjen att här på bloggen kunna publicera

    Klicka THE PENTAGON ATTACK PAPERS för hennes appendix och hennes bakgrund i att avslöja tidigare korruption (October Surprise mm.).  Undertiteln till detta appendix förstås utifrån detta citat ur texten: “Multiple standard-issue, battery-operated wall clocks on the walls of the area of the Pentagon attacked on 9/11-including one in the heliport just outside the west face-were stopped between 9:31 and 9:32-1/2 by a violent event“, d.v.s. klockor stannade av någon våldsam händelse ett antal minuter INNAN “flight 77″ enligt den officiella täckmantelns olika tidsangivelser kraschade.  För den som är intresserad av den verkliga historien kan det vara spännande att försöka förstå varför den officiella historien inte har råd att acceptera det uppenbara klockslaget 9:31 – 9:32.
       
    Boken där detta appendix ingår ges ut av The Disinformation Company.  Boken är alltså Jim Marrs The Terror Conspiracy (länk till Amazon.com).

Något vi gärna glömmer, som Barbara Honegger påminner oss om, är att anthraxbreven, daterade 11 september fast de sändes i mitten av oktober, skickades ENBART till ledande demokrater i kongressen.  Inte till några republikaner.  Dessa brev är ett direkt bevis för insiderjobb.  Dels eftersom den speciella militära anthraxen bevisligen var utvecklad vid Fort Detrick, Maryland och i University of Iowa, Ames, Iowa, och inte gick att få tag på utanför dessa militära projekt.  Dels det självklara: Det var republikanerna som satt vid makten, varför skulle utomstående terrorister ENBART rikta sig till demokraterna som INTE satt vid makten?!  Det senare är absurt.  Till yttermera visso så finns personmässiga kopplingar mellan den ende misstänkte FBI spanat på, och en av undertecknarna av Neo-brottslingarnas PNAC-manifestet, Project for a New American Century, som efterlyser ett “nytt Pearl Harbor”.

För journalister och andra informerade personer kan det knappast finnas något annat skäl än feghet, för att bortse från vad som verkligen hände.  Det är ett svek mot USA:s folk, att inte stå upp på deras sida som försöker få ut sanningen.

Leif Erlingsson
2006-10-30

Se även “Sju timmar i september: Klockan som stoppade lögnen” av Barbara Honegger, M.S.